Avatar billede jvi Nybegynder
29. oktober 2004 - 10:23 Der er 3 kommentarer

Autofuldførelse

Når man skriver en e-post adresse i en mail, vil Outlook lave en autofuldførelse, dvs. hvis man har skrevet en lignende adresse før, vil adressen dukke op på en liste under adressefeltet.
Er det muligt at komme ind og rette i den liste?
Og hvis det er tilfældet, hvordan?
Avatar billede jakobclausen Nybegynder
29. oktober 2004 - 10:33 #1
Hvis det er fordi du gerne vil fjerne nogle navn/adresser fra denne liste, kan du med piltasterne flytte markeringen ned på navnet/adressen og derefter trykke på delete.
Avatar billede jvi Nybegynder
29. oktober 2004 - 11:17 #2
Jeg tænkte nu nærmest på om det var muligt at tilføje eller rette i eksisterende adresser, uden at skulle sende e-post til dem.
Avatar billede jeanette18 Nybegynder
29. oktober 2004 - 13:35 #3
Ved ikke lige om jeg forstår dit spørgsmål korrekt, men rettelser i disse adresser foregår normalt i selveste adressekartoteket.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester