Avatar billede mogenhelge Nybegynder
25. oktober 2004 - 17:28

Onlinegaming - Hård til web eller Delphi?!

Vi er en lille flok entuiaster som gennem de seneste par år har lavet et af DK's største onlinespil (målt på onlinebrugere), og netop nu står vi og mangler engageret ildsjæle til web og Delphi.

Check www.onlinebanditten.dk - www.onlinebandit.com - www.onlinebanditt.no og download for at se hvad det er vi render rundt og laver. Kort fortalt har vi lavet en W32 applikation i assembler og Delphi, med web-pages indeni. Miljøet er altså et mix af W32 kode til de tunge ting, og webpages til de mere DB og designmæssige dele af produktet.

Produktet har fået - som det eneste onlinegame i øvrigt - "5 COWS" på tucows.com, og har brugere fra hele verden.

Er du WEB-shark, så se her:
Kan du lave hurtige og rappe web-sider i PHP, ASP eller ASP.NET? Kan du sætte en snabel i en DB (vi bruger MySQL gennem en ODBC), og trylle lækrier sammen - brugervenligt og intuitivt?


Er du Delphi-shark, så se her:
Synes du det er fedt at lave multiplayer spil i Delphi? Synes du det er fedt at lave tcp/ip klient/server software hvor kvalitet betyder noget? Kender du forskel på UDP og TCP, og ved du hvordan man får sprites til at rykke seriøst hurtigt i DirectX?
Mener du hyklere fra "C verdenen" tager fejl når de nedgører Delphi's egenskaber til at lave spil?
Kendskab til assembler er en fordel da visse dele af koden er skrevet i assembler.


Som sagt, vi gør det med hjertet fordi vi synes det er et rigtig fedt projekt. Aflønningen er kult-status blandt brugerne samt et usselt håb om en dag at blive betalt for indsatsen. Vi er i en kommerciel modningsprocess, men pt. er der kun penge til driften fra bannere, memberships, merchandice etc.

Drop mig en mail på mogenshelge@sol.dk, hvis du synes det ser interessant ud og gerne vil høre nærmere.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester