Avatar billede onkel_dunkel Nybegynder
21. september 2004 - 16:37 Der er 3 kommentarer

surround på asus a7n8x-x

jeg har lige fået et et asus a7n8x-x bundkort som burde være med integreret 6.1 surround lydkort, men jeg aner simpelthen ikke vhordan jeg får det aktiveret. der er kun de tre standard grøn,blå,pink stik på bundkortet som på et normalt lydkort, og der er ikke forklaret noget i manualen eller i bios om det er muligt at benytte det blå og pinke stik til baghøjtaler/subwoofer. Hvis nogen ved hvordan jeg får det til at virke ville jeg blive meget glad da jeg ellers har investeret forgæves i et surround sæt :(
Avatar billede neophyte Nybegynder
21. september 2004 - 18:02 #1
Hey du. Jeg har haft et ASUS A7N8X Deluxe. De stik du nævner skal nemlig bruges til sub woofer, bag højtalere, og front højtalere. Det kan du konfigurere i den medfølgende software som fulgte med bundkortet. Kan ikke lige huske hvad programmet er men det burde starte op med windows når du har installeret alle dine drivere. Inde i det program aktivere du om f.eks mikrofon ingangen skal være en sub woofer udgang og om Line-out skal være bag højtaler udgang osv..
Avatar billede onkel_dunkel Nybegynder
21. september 2004 - 18:13 #2
hmm det ser ikke ud til at det program findes på min cd... har haft alle porgrammer installeret nu, meget mystisk.
Avatar billede neophyte Nybegynder
21. september 2004 - 20:01 #3
Det skulle gerne være ned i din "System Tray", altså der hvor dit ur er osse. Soundstorm skulle det hedde mener jeg.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester