Avatar billede tendal Nybegynder
31. juli 2004 - 23:04 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Hvorfor kan min USB netværks adapter ikke finde min access point?

Hej
Jeg har lige købt en Access point fra Belkin som jeg har koblet på mit stofanet modem - med i pakken fulgte en Wireless USB netværks adapter. Jeg kan uden problemer bruge min bærbare med trådløs netværks kort fra Belkin - men USB adapteren som jeg forsøger at koble på den stationære vil bare ikke fungere. Der er fint signal til Access pointen. I hvert fald viser det medfølgende software at der er 100 % signal, men når jeg kører det software som følger med access pointen - et stykke software der bruges til at finde access point i nærheden - men nej den kan ikke finde nogen. Jeg fårstår ikke hvorfor, når der nu er 100 % signal hvorfor kan den så ikke finde access pointen?

Håber nogen kan hjælpe?? :o)
Avatar billede frhavn Nybegynder
24. august 2004 - 21:26 #1
Hej Tendel

Jeg har samme problem, så hvis nogle kan hjælpe er det bare FEDT!
Avatar billede tendal Nybegynder
08. september 2004 - 16:11 #2
Fjener spørgsmålet
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester