Avatar billede subit Nybegynder
02. juli 2004 - 14:15 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Laver automatisk link i browser?

Hej allesammen!

Hvis der f.eks i ren text står noget med "Travel" "Casino" "Gamblin" eller lign. så laver den det til links hen til "http://get-data.net/?go=<a%20href=" eller lign. Hvordan fjerner jeg det? det er da fuldstændig latterligt.

mvh. subit
Avatar billede bernie Nybegynder
02. juli 2004 - 14:28 #1
fatter keine af detder. du vil lave et link som du fjerner?
Avatar billede -mundi- Nybegynder
02. juli 2004 - 14:33 #2
Det lyder mere som om det er noget adware af en eller anden slags. Luk spg her og lav et nyt i kategorien sikkerhed
Avatar billede cygnet Praktikant
02. juli 2004 - 18:06 #3
Ad-Aware fra Lavasoft er det mest kendte spyware-værktøj. Igennem flere år har det fjernet spyware på utallige pc'er rundt omkring på kloden. Nu er det kommet i en version 6.0, og stadig er det gratis at benytte. Det findes også i en plus- og prof-version, som man skal betale for.

Programmet er nemt at bruge, og det er nemt at downloade opdateringer. Lidt sværere er det, når der kommer nye ref.filer. Programmet fås med en dansk sprogfil, og det er blevet utroligt nemt at downloade og installere sprogfilen. Download til skrivebordet og klik på ikonet så bliver du ledt gennem installationsprocessen. Du kan næsten ikke gøre noget forkert.

Programmet scanner pc-en hurtigt og lister også adwarecookies. Det lader også til, at Lavasoft er blevet hurtigere med opdateringerne. Det haltede til sidst ved version 5.83. Ad-Aware kan varmt anbefales. Hent programmet ved at klikke på ikonet. Hent den danske sprogfil her.
Læs også et tip vedr. brugen af Ad-Aware.

Testet for Spywarefri af Per Holst-Albrechtsen
21.02.2003

17.07.2003: Ny version af Ad-Aware. Er du det mindste i tvivl om hvordan du installerer den nye version, er det meget nemt at afinstallere den gamle og hente en ny. Når du åbner Ad-Aware skal der nede i højre hjørne stå: Build 6.181. Er du i tvivl så spørg i Forum.

Installations- og brugervejledning udarbejdet for Spywarefri af
Anette B. Overgaard 14.04.2003 spywareblaster

Hent det her: http://www.lavasoft.de/support/download/

Mere info her : http://www.spywarefri.dk/vaerktoj.htm
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester