Avatar billede matz Nybegynder
22. juni 2004 - 19:51 Der er 3 kommentarer

Søger partnere til hjemmeside udveksling

Er du ejer af en hjemmeside med et seriøst indhold/grundlag og har interesse i at udveksle partner links. Så skriv i denne tråd lidt om hvilken hjemmeside du har.

Min hjemmeside er lige startet op igår - og har allerede fået en masse kvinder tilmeldt som bare mangler at blive lagt på hjemmesiden. Hovedsagligt kan du læse om hvad vores koncept går ud på og hvad vi tilbyder de tilmeldte på hjemmesiden. Det skal siges at hjemmesiden er et seriøst fortagende og regner dermed at vores kommende partner(e) er ligeleds.

Hjemmeside: www.playboi.dk
Avatar billede bacardil Nybegynder
23. juni 2004 - 00:57 #1
Der er vist et større problem med billeder på hjemmesiden
Avatar billede matz Nybegynder
23. juni 2004 - 01:15 #2
Nej det er meningen lige nu. Er igang med en opdatering.
Avatar billede dennismp Nybegynder
23. juni 2004 - 13:21 #3
.. og det er du stadig?

"hjemmesiden er et seriøst fortagende" er ikke just det jeg tænker med alle de broken links - og mon ikke andre også gør. Måske skulle du fixe den slags før du søger efter partnerer?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester