Avatar billede cool-wil Nybegynder
21. juni 2004 - 12:21 Der er 1 løsning

Partner søges til lovende projekt

Jeg er p.t i opstartsfasen med mit eget firma, og søger i den forbindelse en partner der kan hjælpe mig med at relisere dette store projekt.

Projektet er unikt, og kan i følge 3 parts kilder, blive en af de helt store spillere i skandinavien inden for det første leveår.

Projektet henvender sig til forskellige målgrupper, og demografien for disse målgrupper, ligger helt fast, så det er nemmere at sende målrettet reklame til dem via sitet.

Projektet har 2 "grene", en ehverv sektion, hvor der skal sælges nye og gennemtænkte løsninger, til virksomheder, der mangler kunder, her vil vi lægge vægt på overblik, nemme løsninger, og muligheder for udvidelse.

Den anden del af projektet, henvender sig til kunden, her vil vi tilbyde forskellige service ydelser, mod microbetaling, her kan vi f.eks. nævne, hosting, sms services m.m.
Ideen er gennemtænkt, og mangler bare en partner der kan og vil være med til at lave nye løsninger til nettet, via php/mysql og evt. delphi

Kontakt mig for mere info, og evt. et møde, hvor vi kan udveksle ideer m.m

mvh
christian wilhelmsen
wil@trabi-racing.dk
Avatar billede cool-wil Nybegynder
03. marts 2005 - 12:42 #1
luk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester