Avatar billede mikze Nybegynder
08. maj 2004 - 10:58 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Metal effekt. Ordenlig ;P

Nogle her som kan vise mig hvordan jeg for en rigtig metal effekt i 3dmax? Jeg syntes den som er i max.. Den der CROME er for mærkelig... Søger en lidt ala www.webmonster.dk 's EyeCon metal...
Avatar billede osborne Nybegynder
08. maj 2004 - 11:54 #1
Du kunne evt. skrive en mail til ham der har lavet netop den EyeCon metal, og høre om han kunne give dig et godt råd? (morten@webmonster.dk)

Det er mindst lige så vigtigt hvordan du opbygger din scene, så der er noget der kan spejle sig i dit crome, som det er at have det rigtige materiale. Her en (generel) tutorial, der fortæller lidt om hvad du skal tænke på http://www.secondreality.ch/tutorials/materials/metals/metalsteel.html

Her et par mere specifikke tutorials med hensyn til metal:
http://www.3dcafe.com/asp/tutorials/max/metallic/metallic.asp
http://www.neilblevins.com/cg_education/max_metal_shader/max_metal_shader.htm

En anden mulighed er at bruge den i Max 6 indbyggede MentalRay, som med den rigtige shader kan give helt fantastiske metal/crome effekter. Eller bruge en af de eksterne renders som f.eks. Brazil eller FinalRender.

Håber noget af det kan hjælpe dig
Avatar billede osborne Nybegynder
08. maj 2004 - 11:58 #2
Vil også lige sige at på http://www.neilblevins.com hjemmeside er der også en række generelle tutorials om reflektioner osv. (teori) som er rigtig godt at studere i pauserne mellem renderingerne :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB