Avatar billede steenbach Nybegynder
12. december 2003 - 09:05 Der er 4 kommentarer

forkert visning af jpg og gif i 16-bit

I en flashplayer 6 swf med nogle fritlagte jpg og gif billeder, er det fritlagte område misfarvet. Det ser fint ud på en 32-bit opløsning, men ikke på 16-bit.
Hvorfor ?
Avatar billede _k Nybegynder
12. december 2003 - 10:45 #1
Prøv at konvertere billederne til png før du henter dem ind i Flash. Gif fatter ikke en papand af mere end en håndfuld farver, og jpg'er har ikke nogen alfakanal, hvorfor de ikke kan blive transperante på definerede områder. Png-formatet kan begge dele - og Flash konverterer dem alligevel til jpg'er i runtime ;o)
Avatar billede steenbach Nybegynder
12. december 2003 - 11:01 #2
Har prøvet med png, men så bliver billedet meget grumset
Avatar billede steenbach Nybegynder
12. december 2003 - 11:19 #3
har nu prøvet med png - samme problem ???
Avatar billede _k Nybegynder
12. december 2003 - 12:12 #4
Du skal i Photoshop (eller hvilket billedbehandlingsprogram du nu bruger), være sikker på, at din baggrund er transparent. Er den det?

Og billedet burde ikke blive grumset hvis du, igen i dit billedbehandlingsprogram, gemmer jpg'er eller gif'er i png-format - medmindre du gemmer til et eller andet obskurt png-format (ja, der er flere, men default plejer at være ganske ok)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester