Avatar billede the_baptizer Nybegynder
24. november 2003 - 17:47

Billion BIPAC-640 AE Router mister forbindelsen

Jeg købte for et par uger siden sådan en Billion BIPAC-640 AE Router, men den har ikke givet mig meget andet end problemer lige siden.

Når jeg starter med at sætte internet stikket og mine to PC'er til routeren, så virker det hele upåklagelige. Jeg har adgang til internettet og routerens web-interface fra begge PC'ere.
Men efter at have stået og kørt i nogle timer (svinger mellem 2 timer og et lille døgn), forsvinder internetforbindelsen på begge PC'ere og jeg kan ikke
længere komme i kontakt med routeren via web-interfacet. Jeg kan heller ikke altid pinge routeren, men de to PC'ere kan fint pinge hinanden.
For at få det til at virke igen, bliver jeg nød til at resete routeren med "RouteFinder" programmet (nogle gange kan jeg nøjes med at tage strømen fra). Der går dog ikke længe før hele historien gentager sig :(

Jeg har prøvet at ændre det lokale IP-range.
Jeg prøvet at køre med factory setting uden at pille ved noget somhelst.
Jeg har opgraderet routerens firmware til nyeste version (3.33)
Jeg har oven i købet prøvet at få den byttet til en ny.
Men alt sammen uden held.

Begge mine PC'ere kører Windows 2000
Min internet-forbindelsen er en TDC Bredbånd til fastnet på 512Kbps

Håber der er nogen herinde der kan hjælpe mig med at få det op at køre.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester