Avatar billede jfalken Nybegynder
26. oktober 2003 - 16:11 Der er 1 løsning

stakoverløb pga VxD ved genstart

Jeg kan ikke komme ud af de groveste skærmindstillinger:
Ved genstart får jeg fejlmelding:
Tråden afsluttes pga staloverløb. En VxD, der formodentlig er installeret for nylig, har brugt for megen stakplads. Angiv en højere værdi for minSPs' i system.ini eller fjern nyligt installerede VxD's. Der er nu allokeret 6 SP'er.
Please help. Jeg kører W98, har i sommer fået nyt netkort og grafikkort (geforce 440MX). Har problemer i Norton antivirus:kan ikke åbne options pga manglende resourcer - skriver den.
Og får jævnligt fejlen: under initialisering af vmouse har windows lavet en beskyttelsesfejl. Herefter må jeg genstarte i fejlsikret tilstand.genstarter, men kan ikke få mine normale skærmindstillinger til at fungere.
Hvad gør jeg?
Avatar billede metal_hansen Nybegynder
26. oktober 2003 - 16:17 #1
du kan jo installere 98 oveni!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester