Avatar billede vincze Nybegynder
07. september 2003 - 14:18

Problem med format og firmware på Creative Muvo

Hej eksperter.

Jeg sidder og bikser med en Creative Nomad Muvo som er gået lidt i muh-fisk.

Når jeg tilslutter den til pc'en bliver den ikke genkendt. som værende en Nomad Muvo som ellers er meningen. Jeg har derfor forsøgt at både formattere den via programmet fra muvo.com og også lægge den nyeste firmware på. Den fejler dog når den forsøger at lægge firmware på. Dialogboks: Format failed!

Når jeg vil formattere den kan den ikke 'se' muvoen (også selvom den er i recovery mode), så jeg kan aldrig få startet formatteringen fra dette program.

Jeg har 2 Muvo's og på den ene spiller alt som det skal og den kan både formatteres og det hele. Den anden er dog helt i skoven - desværre..

Er der nogle kloge hoveder med gode idéer? Det betyder helvedes meget for mig at få en på højkant igen, så jeg har smidt godt med point i sækken!

Mvh

Vincze
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester