Avatar billede -=vortex=- Nybegynder
09. december 2000 - 17:34 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Omdannelse fra billede til 3D objekt i 3DS MAX

Jeg har siddet og rodet med 3DS Studio MAX et godt stykke tid for at lære det at kende. Jeg har stor erfaring i photoshop og da jeg har et logo udarbejdet i photoshop ville jeg godt vide om det var muligt at importere en billedfil som .GIF eller .JPG ind i 3DS og derfra videre gøre dette billede til et 3D objekt, og i så fald hvordan dette lader sig gøre.
Avatar billede lassebm Nybegynder
09. december 2000 - 18:03 #1
lav en box! Set dit billede på din boks, og sørg for at du kan se dit billede på selve boxen i dit viewport!

Det skulle nu være muligt at arbejde ud fra dit objekt!
/Zyphon
Avatar billede beaviz Nybegynder
09. december 2000 - 19:18 #2
Du kan også ligge dit billede som baggrund i din viewport, men det smarteste ville nu være at \"trace\" logoet i et vektor tegneprogram, og så gemme det som 2D DXF, det kan du så extrude på i max...
Avatar billede cheater Nybegynder
10. december 2000 - 15:00 #3
Du kan gøre som Zyphon, hvor du laver et extra billede, hvor objektet (Logoet) er helt sort, og baggrunden er hvid... - også indsætte det som Opacity... - det gør det nemmere at lave effekter osv...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester