Avatar billede tonyadams Nybegynder
04. juli 2003 - 13:57 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

itunes og import

Jeg har mine mp3er liggende på en ekstern harddisk. Kunne godt tænke mig at lave en playlist i itunes, men vil selvfølgelig gerne have, at filerne blev liggende på harddisken. Når jeg spiller dem i itunes, kopierer den dem over i et itunes bibliotek. Hvordan undgår jeg dette? Hvis det ikke er muligt, hvilket andet program findes der så som bedst afspiller mine mp3er?
Avatar billede ejensen Nybegynder
04. juli 2003 - 16:15 #1
Du skal inde i iTunes ind under indstillinger -> avanceret - Der er der så et afkrydsning der hedder "Kopier arkiver til mappen....."
Der skal IKKE være kryds

/ejensen
Avatar billede tonyadams Nybegynder
04. juli 2003 - 16:50 #2
lav lige et svar, it works
Avatar billede ejensen Nybegynder
04. juli 2003 - 23:15 #3
bum :)
Avatar billede egonspock Seniormester
05. juli 2003 - 02:28 #4
Hvis du vil have alle dine musikfiler(mp3er og mp4er) liggende på din eksterne harddisk, kan du også blot vælge at sætte placering af musikmappen i Indstillinger/avanceret til den mappe/directory hvor du har dine filer, men husk at drevet skal være mountet når du så vil bruge iTunes.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester