Avatar billede croaks Nybegynder
11. juni 2003 - 20:02 Der er 1 løsning

Multi Media Card eller Secure Digital Card?

Hejsa

Jeg skal have fat i nogle ekstra ram til mit kamera, men det kan både bruge Multi Media Card (MMC) og Secure Digital Card (SD), men hvad skal jeg vælge?

mvh
Croaks
Avatar billede s_kjaer Praktikant
11. juni 2003 - 20:47 #1
Der er ikke den store forskel på de 2 typer kort. Her er en beskrivelse af SD http://www.sandisk.com/consumer/sd_card.asp og her er en af MMC http://www.sandisk.com/consumer/mmc.asp
Prisen for et 128 MB kort ligger for begge typer omkring 400-450 kr., så prisen kan heller ikke afgøre valget. Secure Digital har den fordel at de har et Security level, men det har man normalt ikke brug for under normal fotografering. Hvis jeg skulle vælge et af dem, ville det blive SD kortet, da det er det mest brugte, hvorved der er større chance for at du kan genbruge kortet til lagring i andre produkter senere.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi har markedets bedste kurser i videoredigering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester