Avatar billede olddirty Nybegynder
26. marts 2003 - 23:04 Der er 5 kommentarer

C&C: Generals Direct X problem

Kære Xperter

Det var fordi at jeg installerede C&C: Generals
Jeg satte opløsningen op til 1200*900 i spillet
og min skærm gik amok da jeg genstartede kunne jeg ikke komme ind i spillet den sagde noget med direct X den siger: Please make sure that you have Direct X 8.1 or higher. Also verify that you video card is bla bla...
Mit gfx kort kan godt klarer det men det kan min skærm ikke. Det er som om at den hænger fast i en gammel instilling som om jeg har reinstall mange gange !
Det er et originalt spil !!
Hvad skal jeg gøre ?

Hilsen OldDirty
Avatar billede impulze Nybegynder
26. marts 2003 - 23:12 #1
der skulle være en .exe i mappen, så du åbener den skulle der komme en vindue frem hvor du kan stille på opløsningen, lyd, 3D og meget andet hvor du kan starte spillet der efter...... Tror at den er i denne spil....
Avatar billede aovergaard Nybegynder
26. marts 2003 - 23:34 #2
For at få din skærm tilbage i gammel indstilling, skal du genstarte i fejlsikret tilstand. Tryk f8 under opstart for at komme i fejlsikret tilstand. Nu kan du ændre din skærmopløsning uden problemer, og den skulle gerne være ok når du starter alm.
Avatar billede olddirty Nybegynder
27. marts 2003 - 13:03 #3
Skærmen blev normal efter jeg genstartede men det er spillet som ikke er blevet normalt da jeg ikke kan gå ind i det. Impulze jeg svarer når jeg kommer hjem...!
Avatar billede olddirty Nybegynder
27. marts 2003 - 21:53 #4
Der er ikke sådan en fil hvor man kan sætte det op. Har i andre idéer =?=
Avatar billede aovergaard Nybegynder
27. marts 2003 - 22:17 #5
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester