Avatar billede unixshop Nybegynder
15. februar 2003 - 00:14 Der er 3 kommentarer

Httpd 2.0 og MySQL virker ikk...

Hej Eksperter, har lige indstalleret Ret hat 8.0, hvor jeg havde apache 1.3... Med PHP/MySQL kørende, men så opdaterede jeg ved hjælp af up2date -U, nu hedder apache = httpd og MySQL virker ikke mere. Hvad gør jeg galt..
Avatar billede tangveje Nybegynder
15. februar 2003 - 00:22 #1
Tjek først at det hele kører... Gå ind i serverinstillinger -> Tjenester og sørg for at der er sat hak i "HTTPD" og "MYSQLD", hvis ikke, så sæt hak i begge og klik på "start" mens de er markeret. Det skulle virke uden problemer hvis dette er i orden
Avatar billede tangveje Nybegynder
15. februar 2003 - 00:25 #2
Lad forresten vær med at sæt hak i dem hvis ikke du ønsker at de starter automatisk op fremover, nøjes så med at marker dem og klik på start når de skal bruges :)
Avatar billede unixshop Nybegynder
15. februar 2003 - 00:42 #3
Det hele kører som det skal, kan godt connecte via en terminal, men via php, det virker som om mysql ikke er understøttet af httpd...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester