Avatar billede sunlock Nybegynder
02. februar 2003 - 20:19 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Kan ikke logge på

Tja, overskriften siger alt. Jeg kan ikke logge på MSN Messenger. I morgens da jeg tændte computeren skulle den logge på. Det gjorde den ikke. Den skrev derimod at en firewall ikke havde porten åben eller at proxyserveren ikke var sat korrekt op. Jeg bruger hver firewall eller proxy.
Jeg har forsøgt at reparere MSN, geninstaller og slette alt. Intet virker. En anden maskine jeg har på samme lokalnet logger på uden problemer. Jeg kører Win2k, håber nogen kan hjælpe.
Avatar billede fathat Nybegynder
02. februar 2003 - 20:24 #1
du er ikke den eneste der har problemer! Jeg har også selv probz.. desuden er www.hotmail.com også nede!! FANDME TRÆLS!!!!
Avatar billede sunlock Nybegynder
02. februar 2003 - 20:25 #2
Mange tak for svaret... det hjælper også mig :)
Avatar billede fathat Nybegynder
02. februar 2003 - 20:29 #3
Avatar billede sunlock Nybegynder
28. februar 2003 - 09:08 #4
Lukker...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester