Avatar billede miti Nybegynder
19. december 2002 - 22:49 Der er 1 løsning

Vise Billeder i mx via Access database

Jeg er ved at oprettet et e-handelssted i Mx ASP.NET VB hvor indhold på siden styres af en Access database. Jeg har oprettet en Vare database i Access og det hele virker fint. Men nu ønsker jeg at tilføje et billed til hver enkelt vare i databasen. Jeg oprettet et feltnavn " Billed" og har indsat et OLE OBJEKT som hendviser til den aktuelle billed fil. Det virker også fint i Access men når jeg overføre det til MX får jeg enten #? eller et tomt billedikon. Er der nogen det kan forklare mig i detaljer hvordan jeg får løst mit problem??
Avatar billede kalaharikid Nybegynder
11. marts 2003 - 16:40 #1
Den måde du anvender er RIMELIGT kringlet at få til at virke - Du skal tænke på at et Binary Large Object (BLOB) som er lagret i access er nuller og 1-taller og skal have et nyt filformat, en ny komprimering etc. for at kunne bruges på webben - Må jeg anbefale : Gem dine billeder i en mappe på webserveren - Skriv navnet og evt. stien til billedet i et rent tekstfelt i Access istedet - Og bind det felt til billedkilden (IMG SRC) i Dreamweaver - Så kommer du hurtigere fra start :

Du kan se en walkthrough for DW Ultradev her som skulle være næsten identisk med MX : http://www.macromedia.com/support/ultradev/content/dynamic_images/

MVH Kalaharikid
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester