Avatar billede madsbirk Nybegynder
16. oktober 2002 - 10:42 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Æ, Ø og Å fra Lotus Notes Client

Hej
Jeg har problemer, når jeg sender en mail til min WebMail fra min Notes Client, så bliver "æ ø å" til "=E6 =F8 =E5" og der stå "=?iso-8859-1?Q?=E6_=F8_=E5?=" i "Subject" i stedet for "æ ø å".

Det skal siges at min webmail er skrevet i perl (CGI) men det går fint med at modtage fra andre post clienter (Eks. Outlook Express)

På forhånd tak !!!
/Mads
Avatar billede roed Nybegynder
16. oktober 2002 - 12:40 #1
Jeg har selv problemet med en webmail ude i byen, men ikke med andre. Så det er i webmailen du skal lede efter problemet. Jeg tror ikke du kan gøre noget i Notes.
Avatar billede noteshotline Nybegynder
29. oktober 2002 - 12:14 #2
Hvilken version af Notes er der tale om 4.6, 5 eller 6?

Du har ikke så mange muligheder i Notes, men på Lokationsdokumentet kan du f.eks. vælge at skrive MIME under Mail/Format for messages addressed to the internet.

Under File - Preferences - User Preferences... under Mail and News kan du vælge Internet Mail and Plain Text and in Multilingual Internet mail kan du vælge Use Unicode and prompt.

Hans Holt
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester