Avatar billede alizweb Nybegynder
09. oktober 2002 - 11:27 Der er 1 kommentar og
2 løsninger

Perspective i 3d max r3

Jeg kan ikke se det fertige billede med farver og det hele i perspective. HVor får jeg gjort så jeg kan se det? altså hele billedet. næsten som når det er renderet.

-Rasmus
Avatar billede alizweb Nybegynder
09. oktober 2002 - 18:16 #1
Er der virkelig ingen der kan svare mig på det...?
Er der for lidt point??
Avatar billede sparkl Nybegynder
10. oktober 2002 - 08:37 #2
Er ikke helt med på hvad du ønsker at opnå, men hvis det er fordi du ser din model i wireframe, kan du skifte til at se det med overflade ved at højreklikke der hvor der står "Perspektive" i din viewport, og vælge "Smooth+Highlights".

Hvis jeg har misforstået må du lige forklare lidt nærmere hvordan det ser ud nu, og hvordan du ønsker det skal se ud i din viewport.
Avatar billede klasker Nybegynder
12. oktober 2002 - 16:37 #3
Jeg har heller ikke helt forstået dit spørgsmål og hvad du ønsker, men prøv dette:
#1: Visse materials skal renderes før de kan ses. Du kan ikke komme til at se dem i din viewport. Det progressive materials (el. sådan noget), som fx: water, wood, planet, og en del andre.

#2: I material editoren er der en knap der (i R3) ligner en cube med en ternet texture på. Hvis du holder musen over den står der: "Show texture in viewport" eller sådan noget. Hvis du kan trykke på den så gør det.

Jeg håber at dette vil hjælpe dig.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester