Avatar billede Slettet bruger
03. januar 2002 - 20:07 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Søgning!

Jeg har lige et par forslag til jeres søgefunktion... Jeg vil meget gerne have lave sådan at man kan søge med 3 bokstaver fordi at hvis man fx gerne vil søge efter noget om \"ini\" filer kan det ikke lade sig gøre... Et andet forslag er at i laver jeres egen søgemaskine som standart... Jeg syntes at det er mere overskueligt en google!

Håber at i gider at tage disse forslag serriøst!
Avatar billede dar Nybegynder
03. januar 2002 - 20:11 #1
Det har væet oppe nogle gange før. Problemet ved at kunne søge med tre bogstaver, er at man vil få ufattelig mange ubrugelige resultater, da f.x. \"ini\" vil indgå i de fleste spørgsmål omkring win3.1 (ini-filer i stedet for registreringsdatabase) og andre uvedkommende programmer der bruger ini-filer til at lagre indstillinger. Hvis man endelig VIL læse noget om ini-filer kan man jo skrive det, i stedet for bare ini...
Avatar billede dar Nybegynder
03. januar 2002 - 20:13 #2
Der har jo også været søgemaskine på eksperten (ikke google, men hjemmelavet søgemaskine), men det var dengang da eksperten var skrevet i asp. Sidan da har der aldrig rigtig været en ordentlig søgemaskine (den sidste kunne ikke skelne mellem kategorier)...
Avatar billede Slettet bruger
08. januar 2002 - 10:44 #3
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Alle kurser indenfor Microsoft 365 – både til begyndere og øvede.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester