Avatar billede aras2000 Nybegynder
06. september 2001 - 16:18 Der er 1 løsning

Manipulering af Oracle Forms

Hej.

Er det muligt, feks fra et c++ program, at manipulere Oracle Forms? Jeg vil eksempelvis gerne kunne indsætte værdier i nogle indtastningsfelter  på formen..og derefter trigger en \"udfør\" knap der allerede findes på formen. Jeg vil helst undgå at skulle modificere i den eksisterende Forms kode.

Alternativt, understøtter Forms COM objekter som jeg kan invoke og bruge inde fra Formen ? Hvis ja, hvilke versioner af Forms understøtter COM ?
Avatar billede avnes Nybegynder
06. september 2001 - 18:26 #1
Hej

Ja, ved hjælp af user_exits i forms kan du trigge C/C++ programmer i styresystemet, men for at registrere disse user_Exits bliver du nødt til at redigere formen, så hvorfor ikke lave det rigtig med det samme: bruk Forms WHEN-VALIDATE-ITEM eller lignende for at kalde din PL/SQL trigger.

Forms client kan bruge OLE2 objekter. Forms på web kan bruge CORBA (via JavaBeans). Måske også SOAP, men jeg tvivler.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester