Avatar billede Karstenb Praktikant
30. januar 2018 - 18:36 Der er 4 kommentarer

Lenovo pc bliver ved med at genstarte med sort skærm

Hey jeg har en Lenovo 910 der er 3/4 måneder gammel, efter en opdatering Windows 8.1 blev min pc ved med at genstarte i bootmenuen. Efter noget tid og nogle genstart valgte skærmen så at den ville ikke følge med mere og nu kommer den så slet ikke ind i boot menuen. Altså den bil absolut ingenting, den genstarter stadig væk og der kommer lys i displayet men mere sker der ikke. Håber virkelig der er nogle der kan hjælpe
Avatar billede ErikHg Ekspert
30. januar 2018 - 18:55 #1
Det lyder underligt at maskinen kun er 3-4 måneder gammel, da der så vidt jeg ved ikke er blevet solgt nye pc´er med Windows 8.1 siden Windows 10 kom på markedet i 2015!
Mht. problemerne med opstarten, vil det måske være en god idé at starte i "Fejlsikret tilstand". Dette gøres oftest ved at man under opstarten af Windows gentagne gange klikker hurtigt på F8 tasten. Derved skulle det være muligt at komme ind i Windows. Lykkes det så prøv at gendanne computeren til et tidspunkt før opdatereingen der (måske) var skyld i problemet.
Avatar billede Karstenb Praktikant
30. januar 2018 - 20:02 #2
Beklager det et også Windows 10 men det virkede heller ikke ellers tak for hjælpen
Avatar billede Poko1 Ekspert
30. januar 2018 - 21:26 #4
Hvis du hver gang den animerede cirkel kører trykke på start knappen til Windows  er slukket 4 - 5 gange skulle du få muligheden som på billedet. hvis altså det ikke er din HDD
https://ibb.co/hoCz7R
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester