Torsdagstippet: Gem kontaktoplysningerne online

Mangler du et sted til at gemme alle dine kontakteroplysninger på venner, familie og kollegaer, så tilbyder Keepm en gratis, online mulighed, der er nem at kaste sig ud i.

Medmindre man har en usædvanlig god hukommelse, er det rart at samle sine kontakter et sted, så man nemt kan finde navn, nummer eller mail på en person.

Der er mange muligheder for at gemme kontaktoplysninger, og en af dem er Keepm – en gratis online tjeneste, hvor du kan gemme alle oplysningerne og dermed få adgang til dem hvor som helst, der er en internetforbindelse.

Det kræver i første omgang, at du opretter dig som bruger, men derefter går det som en leg. Du kan tilføje enkelte kontaktpersoner manuelt med navn, telefonnummer, emailadresse, arbejde, tag og så videre, eller du kan importere dem.

Importer dine kontakter automatisk fra for eksempel Yahoo, Live Hotmail og Gmail, og udvælg de relevante eller dem alle.

Du kan også importere fra Outlook og fra vCards (.vcf filer), og når kontaktpersonerne er oprettet, kan du søge i dem efter navn, nummer, tag og så videre.

Du kan også dele en kontaktoplysning med andre via mail, og så kan du eksportere dine kontakter i en .CSV fil eller via vCard – enkeltvis eller alle på en gang.

Prøv det selv på www.Keepm.com

Hvis Keepm skal importere dine kontakter i for eksempel din Gmail, skal du være opmærksom på, at du skal opgive brugernavn og kodeord. Det må du selv vurdere, om du har lyst til. Ligesom det er på eget ansvar at lægge kontaktinfo på Keepm.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere