Tyndt og let 42 tommer LCD-tv fra JVC

JVC er klar med et nyt 42 tommer LCD-tv, der både er tyndt, let og strømsparende. Og du får stadig Digital Tuner og fuld High Definition.

JVC har været i gang med at trykke og presse, for producentens nyeste LCD-tv er både tyndt og let.

LT-42DS9 er JVC’s nye 42 tommer LCD-tv, og kabinettet måler sølle 39 millimeter i dybden rundt om, bortset fra midten hvor dybden er 74 milimeter, og selve rammen er på 23 millimeter.

Samtidig har tv’et en vægt på under 20 kilo, hvilket gør det en del nemmere at hænge op på væggen, og samtidig lancerer JVC et nyt monteringsbeslag, der får tv’et til at sidde ekstra tæt på væggen.

Tv’et er, ifølge JVC, verdens tyndeste med indbygget Digital Tuner, og LT-42DS9 har også fuld High Definition (1920 x 1080 pixels).

LT-42DS9 er bygget, så der ikke er behov for en ventilator til at køle de vitale dele.

Samtidig er energiforbruget reduceret med over 20 procent – med mulighed for at spare yderligere 30 procent via den særlige øko-funktion, ECO Mode. Den tilpasser automatisk skærmens lysstyrke efter belysningen i rummet.

Fjernbetjeningen har ”Soft Touch” knapper og er en Multi-Brand fjernbetjening, så den kan bruges til set top boxe, satellit receivere, dvd-afspillere, video og Surround anlæg.

LT-42DS9 kan fås til april og koster cirka 16.000 kroner. Er 42 tommer ikke stort nok til dig, kan du vente til JVC senere lancerer en udgave med 46 tommer.

Er 42 tommer til gengæld mere end rigeligt for din stue eller din tegnedreng, kan du se vores test af tre 32 tommer discount-fladskærme her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere