10 vanvittige kabinetter

Du kan bygge en pc ind i hvad som helst. Det er case moddernes motto, og derfor kan du finde computere indbygget i en ølkasse, Tusindårsfalken fra Star Wars og i en kiste! Se ti vanvittige pc-kabinetter her.

10 vanvittige kabinetter

En computer er ikke bare en grim, grå kasse. Det mener de såkaldte case moddere, der længe har designet ny indpakning til deres computere.

Ofte er det både opfindsomt og fantasifuldt udført, og det kan nærmest betegnes som en kunstart

Dygtige case moddere høster da også klapsalver og respekt, når de fingerfærdige folk fremviser deres utrolige computere ved konkurrencer rundt om i verden.

Vi har på de næste sider samlet ti forskellige kabinetter, der for alvor dræber myten om, at pc’en bare er en kedelig grå kasse.

1. Døden skiller os ikke

Det her er nok det mest bizarre sted, vi kunne forestille os at indbygge en computer. Men hvis du kun er ”skindød”, når du smides i kisten, kan du i hvert fald få tiden til at gå et stykke tid, indtil ilten forsvinder. Bemærk at computeren kører XP, så de døde ikke skal trækkes med Windows Vista. De har det slemt nok i forvejen.

2. Så du røgen?

Det kan godt være, at din computer er sløv som en handicappet skildpadde, men hvis du bygger den ind i en raket, får den da udseendet med sig. Regn dog ikke med at fragte den over nærmeste grænse på bagsædet i din Fiat Punto, medmindre du kører som en djævel eller har et velsmurt snakketøj, der redder dig ud af situationen, når grænsevagten siger ”terrorparagraf” og trækker sit håndvåben.

3. Über-nørden og Tusindårsfalken

Hvis du er den ultimative nørd, er du pjattet med computere og vild med Star Wars. De to ting forenes til noget, der minder om stjernekrigsfanatikerens våde drøm, efter en case modder har ombygget legendariske Tusindårsfalken, så rumskibet nu huser en pc. Hvis du har sådan en tingest stående på dit klubværelse, er det en dårlig idé at invitere dine dates med hjem. I hvert fald hvis du har planer om et længerevarende forhold. Det stinker simpelthen af über-nørd.

4. Skål i stuen

Det behøver ikke at være vilde og vanvittige ting, som computere indbygges i. I det her tilfælde har case modderen haft en munter aften i selskab med gutterne og efter et par bajere eller ti, har han sagt: Hvad med at bygge en computer ind i ølkassen? Vennerne har med garanti givet ham high-five, og så har han smidt et bundkort i ølkassen og fiflet løs med et par kabler. Det er så minimalistisk skabt, at den nærmest sætter iPod’ens design i forlegenhed.

5. Computer-kvinden i mit liv

Hvis du ikke kan score i det rigtige liv, kan du bare bygge en computer om til en kvinde. Voila. Så har du altid selskab, selv om du sidder foran din pc natten lang – og det bedste af det hele: Hun snakker ikke eller svarer igen. Computer-kvinden på fotoet er inspireret af tegnefilmen Futurama.

6. Lego – når legen tager overhånd

Hvis du som en anden Klods Hans har bakset med Lego som barn, savner du måske de kulørte brikker. Var det derfor noget med at bygge din pc ind i et Lego-fort? Og hvem siger Lego er for nørder uden talent? Spørg Googles bagmænd. Deres første server blev bygget i Lego (se billeder her).

7. Pc til søens folk

Hvis du savner det våde element, mens du sidder tørskoet indenfor, var det måske en idé at ombygge computeren til et hangarskib. Den vanvittige idé fik en case modder, der i detaljer udførte transformationen. Bemærk musen, som er en båd! En storslået salut til søens folk. Det er uklart, om skibet kan klare en tur i badekarret.

8. Computer i kuffert

Der bliver solgt flere bærbare computere end stationære i dag. Så hvorfor ikke hoppe med på moden og ombygge det store skrummel i arbejdsværelset? Du kunne jo som her smide den ned i en kuffert, så er du klar til at tage computeren med på farten.

9. Pc på fire hjul

Rullemaries fætter er den her smarte sag. Computeren har fået fire hjul og en monstertruck look, og så går det ellers derudaf. Lad os håbe at harddisken er godt beskyttet mod stød og slag, hvis der køres råddent.

10. Helt på spanden

En tysk gut fik den idé at bygge en funktionel computer ind i et toilet. Om det er fordi, pc’en alligevel er det rene lort, vides ikke. Om ikke andet kan man trække ud, hvis man bliver træt af, at Windows igen er gået ned.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere