22 tommer HP på skrivebordet

Det hjælper ikke stort, at de store pc-fladskærme falder hastigt i pris, hvis billedkvalitet, design og ergonomi er helt til rotterne. Læs her, om HPs nye skærm falder igennem eller ej.

22 tommer HP på skrivebordet

De stadig billigere fladskærme i 22-tommer bredformat er hastigt på vej til at blive den nye de facto-standard på hjemmekontoret.

Desværre er det hverken givet, at skærmene viser et flot billede eller kan indstilles, så du sidder godt foran dem.

Det er såmænd heller ingen selvfølge, at man kan holde ud at se på dem i slukket tilstand, og alt det kan du læse meget mere om i denne stortest.

Men allerede da vi pakkede denne 22-tommer HP w2207h ud af kassen, stod det klart, at den i hvert fald bestod designer-testen. Med sin enkle, sorte og blankpolerede ramme tager den sig ganske enkelt godt ud.

HDMI-indgang

Den fjederbelastede fod gør det desuden let at hæve eller sænke skærmen – hvilket ergonomi-nørder værdsætter. Her er såmænd også en drejeanordning, så skærmens orientering kan ændres.

Mægtig praktisk, hvis du skal overskue en hel Word-side af gangen og ikke har alt for mange kabler tilsluttet skærmen – for eksempel via skærmens to USB-porte.

Foruden det obligatoriske VGA-stik finder vi også HDMI-indgang for optimal signaloverførsel mellem pc, dvd-afspiller eller mediecenter.

Har din computer ”kun” den kompatible DVI-udgang, kan du med et særligt konverteringsled forbinde computeren til HDMI-indgangen alligevel.

Enkle menufunktioner

Alle fysiske detaljer er således på plads, men det er som bekendt ingen garanti for, at billedkvaliteten også er fin.

Men det er den her. Ikke blot er skærmen usædvanligt lysstærk, men farverne står også flot og klart.

Skifter du fra selv en førsteklasses notebook-skærm til HP w2207h, er det omtrent som at åbne sit beskidte vindue og kigge ud i den frie luft. Det sætter vi pris på.

Menufunktionerne er enkle at hitte rundt i, selv om de fleste nok nøjes med at aktivere skærmens autoindstilling; det giver i de fleste tilfælde alligevel det bedste resultat.

Højttalere sidder bagpå

Samlet er der ikke mange fedtfingre at sætte på dette produkt.

Det skulle da lige være, at de indbyggede højttalere – som på alle andre skærme – er decideret pinlige. Lydkvaliteten er så skinger og forvrænget, at dine øregange formentlig begår spontant harakiri, hvis du forsøger at lytte til musik ad denne vej, så lad være med det.

Heldigvis sidder højttalerne skjult bagpå kabinettet og skæmmer derfor ikke det nydelige helhedsindtryk.

Og de rokker i hvert fald ikke ved det solide femtal, som vi tildeler HP w2207h. For ganske vist er prisen på 2.599 kroner en plovmand mere end det, du skal regne med at give for en 22-tommer discount-model.

Men billedkvalitet, design og indstillingsmuligheder retfærdiggør ekstraudgiften og mere til.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere