Overfør let netvideo til fladskærmen

SanDisk vil gøre det nemt at overføre videoklip og tv-show fra nettet og få dem vist på fladskærmen i stuen. Se her hvordan.

Selv om mediecentrene har været på banen et stykke tid, er de ikke blevet hvermandseje endnu, og ikke alle har fungeret lige efter planen.

Derfor venter vi stadig på den optimale sammensmeltning af computeren og fladskærmen i stuen.

I mellemtiden kan vi kigge nærmere på SanDisks nyeste tiltag, der vil gøre det lidt lettere at få videoindhold fra nettet overført via computeren til det dyrt indkøbt husalter.

Det sker med Fanfare.com, der er en ny videoportal, og Sansa TakeTV video player, som skal overføre tv-show og andet indhold til fladskærmen.

Via portalen kan man eksempelvis overføre tv-serien CSI til Sansa TakeTV video player, der fungerer som en traditionel USB-nøgle. Den tages herefter ud af computeren og sættes ind i en dockingstation, der er forbundet til dit fjernsyn.

Med en fjernbetjening kan man vælge at afspille indholdet på Sansa TakeTV video player ligesom med en harddiskoptager eller en god, gammeldags videomaskine.

Du kan se en pædagogisk gennemgang af SanDisks nye tiltag her.

Sansa TakeTV understøtter flere forskellige videoformater, blandt andet DivX, XVID og MPEG4.

Ifølge SanDisk fås USB-nøglerne med hukommelse på fire og otte gigabyte, og det giver plads til henholdsvis fem og ti timers film. Modellen på fire gigabyte koster 99 dollar, cirka 520 kroner, mens otte gigabyte versionen er oppe på 149 dollar, cirka 785 kroner.

På Fanfare.com vil der både være videoklip med reklame, som er gratis, og tv-show, som der skal betales for. Dermed lægger SanDisk op til at konkurrere med Apples online musik- og videobutik, iTunes.

Videoportalen er i første omgang tiltænkt de amerikanske brugere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere