- Sig undskyld, Sony!

Britiske præster er helt oppe at ringe over "Resistance: Fall of Man" til PlayStation 3. De kræver en undskyldning fra Sony, fordi spillet er voldeligt og udspiller sig i katedralen i Manchester.

Sony skal hurtigst muligt bede om syndsforladelse og sige undskyld, hvis det står til en række britiske præster.

De er rasende over det voldelige computerspil "Resistance: Fall of Man", som er udgivet til Sonys PlayStation 3.

En del af handlingen udspiller sig omkring en virtuel udgave af katedralen i Manchester, og det har fået de britiske præster op at ringe, og de har ifølge BBC News sendt et officielt brev til Sony, hvor de kræver en undskyldning.

Samtidig forlanger de, at Sony trækker "Resistance: Fall of Man" tilbage eller fjerner billeder af bygningen fra spillet.

Præsterne kræver også, at Sony skal donere en del af overskuddet fra spillet til katedralens uddannelsesafdeling, samt at elektronikgiganten skal støtte bekæmpelsen af kriminalitet begået med skydevåben i Manchester.

Sony hævder at have fået alle tilladelser til at bruge katedralen i spillet, men det afvises af de rasende præster.

De stridende parter skal nu forsøge at finde en løsning på konflikten, og det store spørgsmål bliver, om Sony falder på knæ og siger undskyld.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere