Video: PS3 splittes i atomer

Hvad gemmer sig under kølerhjelmen på PlayStation 3? Få svaret i denne video hvor vores søstermagasin Computerworld systematisk splitter Sonys konsol ad.

For de fleste it-interesserede er der noget magisk ved at splitte elektronik ad og samle det igen, og det gælder også for kollegerne på vores søstermagasin Computerworld.

Da vi hørte, at journalist Mikkel Aabenhus Hemmingsen og teknologiredaktør Kurt Westh Nielsen havde fået fingrene i en funklende ny PlayStation 3, som de systematisk ville splitte, kunne vi simpelthen ikke holde os væk.

Bevæbnet med et videokamera tog vi opstilling på sidelinjen, mens de to kolleger fandt værktøjskassen frem og begyndte at skrue løs på Sonys konsol for at finde ud af, hvad der egentlig gemmer sig under kølerhjelmen.

Videoen varer lidt over tre minutter, men hele seancen tog omkring en time. Der skulle skrues ufatteligt mange skruer ud af konsollen, før det var muligt at åbne den helt:

For god ordens skyld skal det tilføjes, at det rent faktisk lykkedes Computerworld at samle konsollen igen, og den skulle eftersigende virke helt normalt.

Men inden du finder værktøjskassen frem derhjemme, må vi lige komme med en advarsel: prøv ikke at efterligne dette stunt. Med mindre du har over 5.000 kroner på din bankkonto, som du alligevel ikke vil savne. Garantien dækker nemlig ikke, hvis du ved et uheld gennempiercer din spritnye konsol med en rusten skruetrækker.

I fredagens udgave af Computerworld bringes en uddybende artikel om teknikken, som gemmer sig i den nye PlayStation.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere