Ikke for voksne

Logitech QuickCam Communicate STX er en sampak med et webkamera og et headset til den nye Microsoft Messenger 7 chatprogram. God video og lyd, men Messenger 7 er mest til teenagere.

Ikke for voksne

Logitech har hjulpet Microsoft med videodelen af MSN Messenger 7.0, og den er nu blevet meget god. Men gid Logitech også havde hjulpet Microsoft med resten af chat programmet.
Det er nemlig blevet meget poppet og har fået en kedelig smag af pengemaskine.

Logitech er forståeligt nok glade over, at Microsoft har taget Logitechs webkamera teknologi til sig og har derfor udsendt en Messenger pakke med et Logitech QuickCam Communicate webkamera og en headset. Begge dele beregnet specielt til MSN Messenger 7.

Headsettet er af typen med en bøjle bag nakken, så man ikke får ødelagt frisuren. Lydkvaliteten er god nok til chat, men ikke til længere tids lytten til musik. Det er i øvrigt lidt irriterende, at Logitech ikke har tænkt så langt som til at finde på en mere fleksibel kabling til headsettet.

De 20 centimeters rækkevidde, der er mellem mikrofon og hovedtelefonkabel er alt for lidt, hvis man har hovedtelefonindgang i sine pc højttalere. Og det er for bøvlet at skulle kravle om bag pc’en for at skulle skifte mellem højttalere og headset.

Webkameraet i sættet – Logitech QuickCam Communicate – fejler til gengæld intet. God kvalitet og fint design. Kameraet har USB2 tillsutning, hvilket betyder, at man med en bredbåndsforbindelse kan opnå fuldskærmsvideo i fin kvalitet.

Det er alt sammen udmærket, men MSN Messenger i version 7.0 er et produkt, der mest appellerer til store teenagere.
Dels er programmet fyldt op med reklamer for ringetoner, dating services med mere. Dels er de fleste nye egenskaber i version 7.0 mere kuriøse end praktiske.

De to vigtigtigste nyskabelser er winks og nudges. Winks er små animationer som dansende grise eller store smaskkys, der kan startes på modtagerens pc.
Nudges får hele MSN Messenger skærmbilledet til at ryste hos modtageren, og det er stjerne irriterende.

Heldigvis har Microsoft sat en begrænsning ind, så man kun kan sende én nudge i minuttet. Gid de også havde sat en begrænsning ind for Winks – de er nemlig lige så ulidelige, når man er blevet udsat for dem et par gange.

MSN er gratis, så der er naturligvis grænser for, hvad man kan forlange, men bare lidt stil er vel ikke for meget at bede om?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere