Xbox 360 sælger ikke som forventet

Microsoft kan ikke indfri sin ambitiøse målsætning om på 90 dage at sælge tre millioner Xbox 360.

Indhold

Det var en selvsikker softwaregigant, som forudså, at der ville blive solgt tre millioner eksemplarer af Xbox 360 i løbet af blot 90 dage. Men efter konsollen kom ud i butikkerne er salget ikke gået helt efter planen, og forudsigelserne fra Microsoft kommer ikke til at holde stik.

Financial Times har talt med flere analytikere, som anslår, at der på verdensplan er solgt 1,3 millioner eksemplarer af Xbox 360 ved udgangen af december. Det skriver Next-gen.biz.

Microsoft har også indset, at salget ikke går så hurtigt som først antaget, og softwaregiganten har nu justeret sine forventer og regner i stedet med at have solgt mellem 4 og 5,5 millioner nye konsoller, når vi rammer julimåned.

Da Xbox 360 kom på gaden, skete det med en næsten simultan lancering af konsollen på verdensplan, som ikke gik helt gnidningsfrit.

Der var især i USA langt fra nok maskiner til at tilfredsstille efterspørgslen, og flere kunder måtte gå forgæves i jagten på Microsofts nye konsol.

Tidligere har Sony eksempelvis valgt at sætte sine konsoller til salg i små etaper. Senest med PlayStation Portable (PSP) som først udkom i Japan i december 2004, mens amerikanerne fik den henover sommeren, og Europa måtte vente til september 2005.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere