Microdatamaten, pc'en og laptoppen. Dem kender vi. De har haft deres plads på kontoret, i arbejdsværelset, på stuebordet og i soveværelset.
Men vi kan lige så godt vænne os til tanken om, at vi inden længe bliver oversvømmet med smartphones, tablets, tv og intelligente køleskabe, der har indbygget styresystem og kan gå på nettet - kun fantasien sætter grænser for, hvor vi i fremtiden kan forvente at finde de såkaldte 'system on a chip' (SoC)-produkter.
Og de kommer ikke til at køre Windows eller iPhone OS. I hvert fald ikke hvis det står til den nystiftede organisation ved navn Linaro.
Derimod hedder det styresystem, som organisationen taler varmt for, Linux.
Men hvad er Linux? Det kan jo være så meget. Android er jo bygget på Linux, og det kan man også mene at iPhone OS er - på en måde. Og så er der ellers noget, der hedder Ubuntu, Chrome OS, Meego, Maemo, Moblin og jeg ved snart ikke hvad.
Netop denne enorme fragmentering inden for mobile platforme bliver af mange set som en barriere for udbredelsen af alle de mange nye dimser, vi fremover skal bruge til at chatte, surfe og skrive indkøbslister på.
Det er den fragmentering, som Linaro vil gøre noget ved.
Behov for standardisering
Intentionen er således, at Linaro, der støttes af prominente spillere som ARM, Freescale, IBM, Samsung, ST-Ericsson og Texas Instruments, skal hjælpe hele branchen med at skabe en standardiseret og åben middleware platform, der kan bruges på den nye type mobile enheder.
Alt i alt skal initiativet gøre det nemmere og hurtigere for producenterne at spytte Linux-baserede enheder på gaden, der samtidig bedre kan udnytte den avancerede chip-arkitektur, som mange af disse enheder er bygget på.
Til at starte med har Linaro en medarbejderstab bestående af 20 udviklere, men inden længe forventes det tal at nå mindst 100 - der alle skal arbejde med at udvikle Linux til dimser.
Først vil fokus være på at udvikle til ARM-arkitekturen, men efter sigende skulle andre producenter være velkomne til at byde ind.
Den første udgivelse forventes at være færdig omkring november i år, og planen er, at den skal følges op af nye udgivelser med seks måneders mellemrum, ligesom vi kender det fra eksempelvis Ubuntu.