Mandagens aviser om it

Jubii sadler om til medie efter fejlslagen strategi. Telenor-chef: Vi kan ikke gætte os til kundernes ønsker. Domænekunder vil ikke være med i priskrig. TDC kan straffe Ericsson hårdt for mobilnedbrud. Damgaard-selskab scorer vigtig aftale.

Jubii sadler om til medie efter fejlslagen strategi

Danmarks første søgemaskine, Jubii, vil nu relancere sig selv. Alt skal laves om, og Jubii springer ud som egentligt medie. Det skal ske i en række undersider under hver sit navn. Det første, kvindesitet Amine.dk, er allerede sat i søen. (Berlingske Tidende)

Telenor-chef: Vi kan ikke gætte os til kundernes ønsker
Selv om TDC for nylig fik stor opmærksomhed, da det lancerede musiktjenesten Play, har Telenor i Danmark ikke tænkt sig at følge efter med en kopi af TDC's nye musiktilbud. (Berlingske Tidende)

Domænekunder vil ikke være med i priskrig

Der er mere brug for bedre teknologi end lavere priser, mener dotDK. Sludder, siger DK-Hostmaster. De to, der byder sig til som administratorer af det danske .dk-domæne skærper tonen op til IT- og Telestyrelsens beslutning om, hvem der i fremtiden skal drive dk-domænet. (Berlingske Tidende)

TDC kan straffe Ericsson hårdt for mobilnedbrud

Telegigantens outsourcingaftale lægger et kæmpe ansvar på Ericsson for drift af TDC's mobilnet. TDC kan straffe den svenske netværksgigant hårdt for fejl – hvis der altså dukker nogle op. (Børsen)

Damgaard-selskab scorer vigtig aftale

It-selskabet Excitor med Preben Damgaard i bestyrelsen opnår distributionsaftale af mobilprodukt, der skal give den populære PDA (Personlige digitale Assistent) Blackberry konkurrence. (Børsen)




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere