Kort nyt: Dansk IT, fynsk it-pris, FDIH-fusion

Dansk IT tester nationens it-færdigheder. Fynsk it-pris til Bosted Systemet. FDIH fusionerer med Dansk Postordre Handel.

Dansk IT tester it-kompetencerne

Efter Vidensskabsministeriet har konstateret store problemer med danskernes it-færdigheder, har Dansk IT nu besluttet at lave en test, så alle danskere kan få et indtryk af deres egne færdigheder. Direktør Tony Franke i Dansk IT opfordrer folk til at tage testen for deres egen skyld, og måske i venskabelig konkurrence.

Fynsk it-pris til Bosted Systemet

Michael Sandal, der er manden bag Bosted Systemet, har fået årets fynske it-pris. Han er direktør for Team Online, der står overfor et gennembrud med systemet, som tre vestdanske regioner og 10 kommuner har taget til sig som socialpædagogiske fagsystem. Det er syvende gang, at prisen uddeles.

FDIH fusionerer med Dansk Postordre Handel

Foreningen af Danske Internethandlende, FDIH, fusionerer nu endelige med Dansk Postordre Handel. Det sker efter, at medlemmerne i begge foreninger har stemt enstemmigt for fusionen, som sker med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2007. Den nye foreningen får 225 virksomheder som medlem.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere