TDC implementerer CRM fra Siebel

TDC har i mange år selv udviklet store mainframe-baserede it-løsninger. De bliver nu gradvist lagt på is til fordel for en tværgående it-funktion og moderne løsninger.

- En klods om benet.

Sådan omtaler TDC's koncerndirektør Jens Alder i flere medier de gamle, ofte mainframe-baserede, it-systemer, som TDC slæber rundt på.

TDC's koncern it-direktør Jørgen Jakobsen medgiver, at en del TDC it er oppe i årene:

- TDC har gennem mange år egenudviklet it-systemer baseret på teknologi, der i dag må betegnes som ældre, lyder det fra it-direktøren.

It på tværs

For at modernisere it-delen af telekoncernen etablerer selskabet nu en tværgående it-funktion.

- Hidtil har TDC Services stået for driften af de centrale it-løsninger, men fremover lægges den centrale drift over i TDC Totalløsninger, og hvor jeg tidligere refererede til den administrerende direktør for TDC Services, refererer jeg fremover direkte til Jens Alder, forklarer Jørgen Jakobsen.

Implementerer Siebel

Strategien er hen ad vejen at skifte de gamle systemer ud med standardiserede løsninger, som så bredes ud og bliver koncern-systemer.

- Eksempelvis er vi i gang med implementeringen af en ny CRM-løsning til i første omgang erhvervssegmentet i TDC. Der er tale om en Siebel-installation med meget begrænsede tilretninger, siger Jørgen Jakobsen.

Han kan ikke på nuværende tidspunkt sige noget om, hvorvidt Siebel finder plads andre steder i TDC-koncernen eller hvilke andre leverandører, der kunne tænkes at blive lukket ind i den fagre nye og standardiserede TDC-verden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere