Fitnessdk i bedre form end SATS

Den danske fitnesskæde Fitnessdk vinder klart på nettet over den nordiske kæde SATS, som ikke har den store lyst til at kommentere resultatet

Omsat til sproget fra det lokale mo­tionscenter, så har Fitnessdk langt flere bøffer end SATS. På nettet, altså.

På langt de fleste parametre er Fitnessdk’s hjemmeside mere brugervenlig end konkurrenten SATS, viser en sammenlignende undersøgelse foretaget af opinionsinstituttet Userneeds for Computerworld.

– Fitnessdk har på alle måder en bedre hjemmeside end SATS, konkluderer Henrik Schmidt, administrerende direktør for Userneeds.

Han henviser blandt andet til den såkaldte radargraf, der vises her på siden.

Overlegen på alle punkter

Den viser, at Fitnessdk’s website, www.fitnessdk.dk som overlegen på alle punkter.

Han hæfter sig blandt andet ved, at SATS, www.sats.com, er mærkbart langsommere i brugernes øjne.

– Selv om man øjensynligt kan finde de ønskede oplysninger inde på SATS, så skal man altså være udstyret med god tålmodighed. Tingene går bare langsommere end inde på Fitnessdk, siger Henrik Schmidt.

Han finder Fitnessdk’s hjemmeside meget mere overskuelig end SATS’, hvor der er meget at forbedre.

Mens Fitnessdk er mere billedorienteret og let i sit udtryk – og dermed sender et positivt signal om sundhed og velvære – kommer konkurrenten nemt til at virker uoverskuelig.

Meget lidt brugervenligt

– Alene det at bruge hvid skrift på orange baggrund er meget lidt brugervenligt. Så det overrasker mig ikke, at SATS klarer sig så dårligt i denne test, siger Henrik Schmidt.

Kun i et af de spørgsmål, som flere end 1.000 repræsentativt udvalgte danskere deltog i, gør SATS det bedre end Fitnessdk.

På SATS er det mærkbart nemmere at finde ud af, hvordan man sætter sit medlemskab i bero.

I Fitnessdk er direktør Rasmus Ingerslev ikke overraskende tilfreds. Men måske også lidt forundret over resultatet.

– Egentlig er det lidt sjovt, fordi vores hjemmeside er helt tilbage fra 2001, indtil den fik en ansigtsløftning her i 2006, siger Rasmus Ingerslev.

Han fortsætter med et smil i stemmen:

– Så måske skal vi lægge vores nye planer på hylden, når nu siden fungerer så godt, som den nu ser ud til at gøre. Men den bemærkning skal man vist ikke tage for meget mere end tilfredshed.

Visuel præsentation på vej

Rasmus Ingerslev løfter nemlig i næste sætning sløret for planerne for udviklingen af hjemmesiden. I fremtiden skal brugerne kunne få en visuel præsentation af de enkelte motionscentre, der er del af Fitnessdk.

– Så kan folk jo sidde hjemme i sofaen eller på kontorstolen og bestemme sig for det center, de bedst kan lide, siger han.

I dag er hjemmesiden først og fremmest et servicetilbud til medlemmer, der vil booke sig en plads på holdtræning eller tjekke, om der er børnepasning på det enkelte center.

Ifølge Rasmus Ingerslev går man på Fitnessdk’s hovedkontor med planer om at udvide den personlige betjening i centrene med en mere personlig betjening over nettet.

Men det er stadig på ideplanet, og der mangler stadig noget, før de tanker kan udmøntes til en egentlig strategi.

Ingen kommentarer fra SATS

På trods af gentagne henvendelser til Trey Greenwood, direktør for den danske del af SATS, har han ikke ønsket at deltage i denne artikel.

Dog har hans sekretær Mette Lund Petersen fremsendt en kortfattet mail til Computerworld kl. 12.07 torsdag i sidste uge.

Denne mail indeholder følgende sætninger:

”Tak for det tilsendte testresultat, som vi har kigget på med stor inter­esse. Et testresultat som dette er jo altid interessant at have med i sine overvejelser ved eventuelle tilpasninger af vores website i og med at testen er udført af brugerne.”

Computerworld ville blandt andet gerne have spurgt Trey Greenwood om, hvad formålet med kædens website er. Og hvordan SATS prioriterer sin tilstedeværelse på nettet.

Som en følge heraf kan Computerworld heller ikke oplyse, hvilke ressourcer SATS anvender på at opretholde sin website.




IT-JOB

Unik System Design A/S

People Manager for agile organization

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Teknisk tester der brænder for automatisering

Octocube Games ApS

CIFI Developer1: The Reacher

Arbit Cyber Defence Systems ApS

Compliance Specialist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere