Dansk firma skovler penge ind på net-reklamer

Preventure-virksomheden Retail Internet har hvert år de sidste tre år fordoblet omsætningen på elektroniske reklamer via e-mail. Danskerne elsker internet-reklamer, og selskabet forventer, at omsætningen runder 60 millioner kroner i år.

Skandinaviens største udbyder af direkte elektronisk markedsføring, Retail Internet, fordoblede sidste år omsætningen til 32 millioner kroner og forventer igen i 2006 en fordobling af omsætningen.

- Vi tjente tre millioner kroner før skat og afskrivninger, men det tal falder nok lidt i år, og det skyldes, at vi investerer heftigt i nye markeder, fortæller Torben Frigaard Rasmussen, administrerende direktør, Retail Internet.

To millioner i basen

Virksomheden, der formidler tilbud via e-mail til en lang række frivillige modtagere, havde allerede i sensommeren sidste år flere end to millioner skandinaviske forbrugere i adresseregistret.

Rejse-, forlags- og postordrebranchen topper som annoncør af direkte elektronisk markedsføring, men følges tæt af telebranchen, finansbranchen og it-branchen.

- Der et stort skifte i gang med at gå fra annoncering i offline medier til online, siger Torben Frigaard Rasmussen.

Han forventer, at også 2006 og 2007 bliver "fantastiske år" for internetbaseret markedsføring.

100 procent ydelsesbaseret

70-75 procent af omsætningen i Retail Internet er 100 procent ydelsesbaseret.

Det vil sige, at kunderne skal have respons i form af klik eller tilmeldinger til nyhedsbrev eller lignende, før der falder en betaling.

- En fjerdedel af de 70-75 procent er direkte afhængigt af, at der sker et salg og dermed af, at kunden køber noget i den sidste ende, forklarer Torben Frigaard Rasmussen.

Retail Internet er en del af investeringsvirksomheden Preventure, som Lars Kolind ejer 65 procent af, mens Bankinvest ejer 35 procent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere