Microsoft lægger IP-telefoni på ICE

Microsoft får hjælp af Cisco til at implementere den såkaldte ICE-teknologi i selskabets software, så firewalls med NAT-funktion ikke stopper IP-telefoni.

Microsoft er gået sammen med Cisco om at implementere en teknologi i selskabets kommende softwareprodukter, som skal løse de problemer, NAT-teknologien giver for blandt andet IP-telefoni.

NAT, Network Address Translator, bruges i routere og firewalls og betyder, at brugere uden for firewallen ikke kan se de enkelte maskiner bag den.

Det bruges blandt andet til, at et helt netværk kan nøjes med én enkelt IP-adresse ud til internettet.

Det giver imidlertid problemer for internettjenester, som er baseret på direkte forbindelser mellem to systemer på internettet.

Problemerne kan delvist løses ved at pakke netværkstrafikken ind som HTTP-trafik, men den løsning er ikke optimal blandt andet af sikkerhedsmæssige grunde.

Derfor har Microsoft indgået et samarbejde med Cisco om implementering af ICE, Interactive Connectivity Establishment, som bejler til at blive standardløsningen på NAT-problemet.

- Alle har kig på ICE, men de sidder bare på deres hænder og venter. Vi lægger hovedet på blokken og siger, at det her er noget, vi tror på vil virke, og implementerer det, siger udviklingschef Russell Bennett til eWeek.

Med ICE og Ciscos hjælp håber Microsoft at kunne imødegå problemer ikke bare for IP-telefoni, men også for overførsel af videosignaler og digitalt indhold.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere