Nokia og Atea sender rallybil til Afrika

Sponsorater fra blandt andre mobiltelefonproducenten Nokia og it-forhandleren Atea gør det muligt for brødrene Søren og Mads Kjær at deltage i East African Safari Rally. Målet er at udbrede kendskabet til FN's 2015-mål.

Med penge i ryggen fra blandt andet it-virksomhederne Atea og Nokia deltager brødrene Søren og Mads Kjær til december i det legendariske East African Safari Rally.

- Formålet med vores deltagelse er at udbrede kendskabet til FN's 2015-mål, og at vi så kan få en fantastisk oplevelse oven i, det er super, siger Søren Kjær til Computerworld.

91 procent af den danske befolkning har aldrig hørt om 2015 målene til trods for, at det er et af de vigtigste initiativer, der er taget til bekæmpelse af fattigdom globalt.

Rallyløbet blev første gang kørt i 1953 under navnet Coronation Safari for at fejre kroningen af den engelske dronning Elisabeth.

I 1960 blev rallyet omdøbt til East African Safari Rally og derefter kørt hvert år indtil 1972. For at opretholde den historiske ånd kan kun biler, der er produceret før den 31. december 1974, deltage.

I år køres det 4.200 kilometer lange rally fra den 1. til den 10. december gennem Kenya og Tanzania.

Relevante links:

www.eastafricansafarirally.com

www.rallymedmening.dk




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere