Artikel top billede

(Foto: Cisco/PR)

Cisco-partnere kan tjene styrtende med penge på netværks-opgraderinger

Flere selskaber skal have opdateret deres netværk, og det kan føre til god indtjening for Cisco-partnere, lyder det fra Ciscos CEO.

It-sikkerhed og AI er højt på ønskelisterne blandt virksomheder verden over.

Men for at forbedre sig på disse punkter vil det for mange kræve en forbedring af virksomheders infrastruktur gennem en netværks-opgradering – og det giver et enormt markedspotentiale til Cisco og dets partnere, mener Ciscos CEO Chuck Robbins.

"Vi har kunder, der strækker deres aktiver for langt, og de har teknologi i deres infrastruktur, der er længere end den sidste dag med support fra forskellige leverandører," sagde Robbins ifølge CRN ved XChange Best of Breed-konferencen 2024, i Atlanta, USA. Og han fortsætter:

"De har sårbarheder, der er blevet annonceret med sikkerhedsmeddelelser og patches, der er blevet frigivet, men kunderne har ikke opdateret. Og modstanderne rundt om i verden udnytter det – uanset om det er kritisk infrastruktur eller operatørnetværk eller hvad som helst.”

Robbins fortsætter med at fortælle, at Ciscos kunder i stigende grad har behov for konsultation fra kanalpartnere for at få opgraderet deres netværk, for at øge sikkerheden og for at kunne løfte kommende AI-satsninger.

Derfor er der en god business-case for Cisco-partnere, mener han.

"Vores kunder vil virkelig have brug for, at vi kommer ind og ærligt hjælper dem med at prioritere - og vi opbygger nogle kapaciteter, som vi vil dele med vores partnere omkring, 'Hvordan hjælper vi vores kunder med at prioritere, hvad de skal tackle først?' For det vil blive et reelt problem for vores kunder, hvis vi ikke får det løst,” siger CEO’en.

CEO’en bakkes ifølge CRN op af Tom Colleary, topchef for Cisco-partneren F3 Technology Partners.

Han mener også, at der vil ske mange opgraderinger af kunders netværk.

"Vi ser naturlige genopfriskninger af ting, vi har lagt ind i de sidste fem år, hvor Cisco er den vigtigste af dem. Vi har en masse af Ciscos installationsbase, der skal opdateres,” siger han ifølge mediet og afslutter:

"Så vi forventer store opdateringer."