Artikel top billede

(Foto: Dan jensen)

Konsulentkæmpen Accenture vil træne 30.000 ansatte i ny teknologi

Accenture vil træne 30.000 medarbejdere i Nvidias full stack AI-teknologier.

Det globale konsulenthus Accenture vil træne 30.000 ansatte i AI-teknologier fra Nvidia.

Den nye division af AI-eksperter vil gå under navnet Accenture Nvidia Business Group.

Formålet med at træne 30.000 ansatte i Nvidia full stack AI-teknologi er at kunne servicere kunder, som ønsker at sætte fart på AI-skalering.

Accenture opnåede nye kundeaftaler, der omhandlede generativ AI, til en værdi af 20,4 milliarder dollar ved sidste regnskabsår, så det er et område, hvor der er fart på.

Den nye gruppe vil hjælpe kunder med AI-satsninger gennem Accentures AI Refinery – et rammeværktøj udarbejdet til arbejde med kunstig intelligens.

Partnerskabet med Nvidia vil blandt andet betyde, at Accenture vil tilbyde services inden for Nvidia AI Foundry, Nvidia AI Enterprise og Nvidia Omniverse.

"Vi bryder betydeligt nyt med vores partnerskab med NVIDIA og gør det muligt for vores kunder at være på forkant med at bruge generativ AI som en katalysator for genopfindelse," siger Julie Sweet, formand og administrerende direktør for Accenture i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Accenture AI Refinery vil skabe muligheder for virksomheder til at genskabe deres processer og operationer, opdage nye måder at arbejde på og skalere AI-løsninger på tværs af virksomheden for at hjælpe med at drive løbende forandring og skabe værdi."

Også hos Nvidia er der glæde over aftalen med Accenture.

"AI vil supercharge virksomheder til at skalere innovation i højere hastighed," siger Jensen Huang, grundlægger og administrerende direktør for Nvidia i meddelelsen og fortsætter:

"Nvidias platform, Accentures AI Refinery og vores kombinerede ekspertise vil hjælpe virksomheder og nationer med at accelerere denne transformation for at drive hidtil uset produktivitet og vækst."

Indsatsen med at træne ansatte vil foregå globalt, meddeler Accenture.