Artikel top billede

(Foto: Fellowmind PR)

Fellowmind Danmark oplever kraftig vækst: Strategisk satsning bærer frugt

Strategien virker og administrerende direktør i Fellowmind Max Sejbæk kan godt forestille sig yderligere vækstbidrag fra sammenlægninger med andre it-virksomheder.

Det går godt for Fellowmind Danmark.

Det fremgår af selskabets seneste årsregnskab, der viser en markant fremgang.

Fellowmind Danmark, der er landets mest prisvindende Microsoft-partner, noterer en nettoomsætningen, der er steget med 35 procent fra 514 millioner kroner i 2022 til 691 millioner kroner i 2023.

Samtidig er resultatet af den primære drift (EBITDA) fordoblet fra 15,7 millioner kroner til 30,8 millioner kroner.

Strategien virker

Administrerende direktør Max Sejbæk peger på virksomhedens connected company-strategi som en af hovedårsagerne til væksten.

"Vores connected company-tilgang, hvor vi leverer både dybt og bredt på Microsoft-platformen, samt vores internationalisering ræsonnerer godt i markedet og er de vigtigste årsager til, at vores omsætning er gået kraftigt frem det seneste år," siger han i en pressemeddelelse.

En del af væksten skyldes også fusionen med it-virksomheden Cescom, som har styrket Fellowmind inden for cloud, it-sikkerhed og managed services.

Det har bidraget til en organisk vækst på 15 procentpoint, mens resten kan tilskrives fusionen.

Samtidig lyder det fra Max Sejbæk, at man godt kan forestille sig yderligere vækstbidrag fra sammenlægninger med andre it-virksomheder.

I hvert fald har han noteret sig en stor interesse fra andre Microsoft-partnere i Danmark for at blive en del af Fellowmind, lyder det.