Dansk topchef forlader mobilselskabet 3

Efter blot et år posten bliver Jesper Weng 1. august erstattet af Morten Christiansen som administrerende direktør for mobilselskabet 3, der netop har offentliggjort et dansk tab på en halv milliard kroner i 2004. Morten Christiansen har tidligere været koncerndirektør i Orange.

Morten Christiansen, der tidligere har været koncerndirektør i Orange, bliver fra 1. august ny administrerende direktør for mobilselskabet 3 i Danmark.

Han afløser Jesper Weng, der kom fra netværksleverandøren Colt Telecom i maj sidste år.

Jesper Weng lagde ud med at fyre både salgsdirektøren og direktøren for kundeservice, efter mobilselskabet havde oplevet voldsomme problemer med både teknikken og kundesupport.

I en pressemeddelelse udtaler Jesper Weng, at han stopper, fordi det er lykkedes at få selskabet fra begynderstadiet til at være en mobiloperatør i fuld drift.

Det seneste årsregnskab fra mobilselskabet blev offentliggjort i denne uge, og det viser, at det sidste år blev til et tab på mere end en halv milliard kroner. Underskuddet får af ledelsen betegnelsen "tilfredsstillende i relation til selskabets planer".

Jesper Weng forventede ved sin tiltrædelse i maj sidste år, at han inden for seks måneder ville få konkurrence på det danske marked for 3G-telefoni.

Det er dog ikke sket, da ingen af de andre to licenshavere - TDC og Telia - endnu tilbyder 3G-telefoni til sine kunder.

Mobilselskabet 3 får også ny salgsdirektør fra 1. august, hvor Peter Krogsgaard hentes fra en stilling hos Nokia. Også han har tidligere arbejdet hos Orange. Den tidligere salgsdirektør, Vikas Chand, som blev hentet af Jesper Weng, forlod virksomheden i april.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere