Onsdagens aviser om it

TDC's lavpriskoncept presses. TDC Switzerland jubler over skrap regulering. To unge forskere bag nyt århusiansk videnfirma. TDC: Vi følger regnskabsloven. Kunstauktioner boomer på nettet.

TDC's lavpriskoncept presses

TDC's internationale lavpriskoncept Easymobile presses på flere markeder. Og det kan gå ud over den forventede indtjening fra discountselskabet. Konceptet gik i luften i Storbritannien i marts, Holland kommer snart, og i Tyskland står konkurrenterne klar til at tage imod, når TDC og Easygroup sammen forventes at gå ind med Easymobile som næste destination. (Børsen)

TDC Switzerland jubler over skrap regulering

Armene er løftet højt over hovedet hos TDC Switzerland, som markedsfører sig under navnet Sunrise, efter den schweiziske regering har bebudet, at telekommunikationsmarkedet vil blive reguleret langt strammere i fremtiden i forsøget på at fremme den fri konkurrence. (Børsen)

To unge forskere bag nyt århusiansk videnfirma

To unge forskere fra Aarhus Universitet har baseret deres egen virksomhed, Molegro, på basis af deres forskning og overvejer børsnotering som en mulighed på længere sigt. Ved hjælp af computersimulering har de to skabt et effektivt værktøj til at afprøve, hvordan et nyt lægemiddel fungerer i en menneskekrop. (Børsen)

TDC: Vi følger regnskabsloven
TDC afviser, at selskabet skylder investorer og ejere yderligere forklaringer om omfanget af et verserende millionslagsmål med Novo Nordisk. Sagen kører for øjeblikket i Højesteret, og ender TDC med at tabe til Novo, kan det i værste fald udløse en efterfølgende regning på op mod 500 millioner kroner, fordi sagen er en prøvesag på vegne af flere hundrede private virksomheder og en stor del af landets kommuner. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Kunstauktioner boomer på nettet

Kunstelskere har for alvor taget internettet til sig som indkøbssted. Bruun Rasmussen og Lauritz.com vil, inden året ender, tilsammen have rundet mere end en halv milliard kroner i auktionssalg på internettet. (Berlingske Tidende)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere