Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Kendt pro-gamer i front for OnePlus

Den professionelle esportsspiller, Karrigan, er, sammen med den danske motocross-stjerne Sara Andersen, i front for OnePlus’ kampagne for tre nye Nord-produkter.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hvad enten man er motorcrosskører eller professionel gamer, er der altid plads til forbedring – til at skære et par sekunder fra sin bedste tid, til en bedre eksekvering. Det er netop dét, "Never Settle" - Oneplus' motto - handler om, skriver producenten i en pressemeddelelse, hvor de kan afsløre at de seneste produkter vil få hjælp af to fremadstormende atleter til at nå ud i verden.

21-årige Sara Andersen er en af verdens absolut bedste motocross-kørere. Hun er født og opvokset i Ryslinge på Fyn og startede sin karriere, da hun som kun treårig fik sin første crosser. Hun har siden vundet flere titler i Motorcross, EM tre gange og DM fem gange, og har i dag kursen sat mod verdensmesterskaberne. Det er netop denne mentalitet og stærke ambition om at præstere bedre, som passer så godt til OnePlus. ”Jeg er superglad for at kunne arbejde sammen med et brand, der passer så godt til mig og min mentalitet. Ligesom hos OnePlus er Never Settle et mantra, jeg selv har brugt gennem hele min karriere. Jeg vil hele tiden udvikle mig, blive bedre og sætte nye mål, og når jeg en dag vinder VM, så er mit mål at vinde VM igen” siger Sara Andersen.

I en helt anden boldgade finder vi den professionelle esportsspiller, Karrigan, med det borgerlige navn Finn Andersen. Karrigan blev introduceret til Counter-Strike tilbage i 2001 gennem sin bror. Få år senere i 2006 og 2007 begyndte han at konkurrere på et mere professionelt plan og i 2012 sluttede han sig til det første rigtige professionelle hold, da han blev en del af fnatic. Gennem årene har Karrigan, som en af de få spillere, skiftet hold flere gange og været med til at opbygge disse til de bedste i verden, men repræsenterer i dag FaZe Clan, hvor han var med til at vinde sin og holdets første CS:GO major under PGL Major Antwerp i maj 2022. Også for Pro-gameren er mobilproducentens mantra noget, der ligger hjertet nært.

”Jeg skulle ikke tænke længe over, om jeg ville være frontfigur for den nye OnePlus Nord-kampagne, da både brandet og Never Setttle-mentaliteten passer godt til min dagligdag og mit professionelle virke som CS:GO-spiller. At nå til tops i et så konkurrencepræget miljø kræver vedholdenhed, gåpåmod og en årelang iver. Havde det ikke været for min stædighed og mit brændende behov for at bevise, at Counter-Strike var min sti, havde jeg ikke befundet mig allerøverst på verdensranglisten den dag i dag,” siger Karrigan.

Indbegrebet af Never Settle

Hos OnePlus er man glade for samarbejdet, der både er med til at styrke og markere dansk motorcross samt esport på den store scene, men også på elegant vis illustrerer, hvad Never Settle egentlig handler om.

”Vi er glade for at have fundet nogle stærke danske profiler til at stå i front for vores nye kampagne for Nord-serien, der netop udspringer af Never Settle-mantraet. De nye produkter i Nord-serien, OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord CE 2 Lite og OnePlus Nord Buds, er vores bud på Flagship Killer produkter i mellemklassen, hvor vi hele tiden skubber barren og yder lidt ekstra, for at komme så tæt på flagskibsprodukter som muligt men til en pris, som folk har råd og lyst til at betale. Samarbejdet med Sara og Karrigan går derfor op i en højere enhed og vi håber at kunne lave flere spændende ting med de to i fremtiden,” siger OnePlus’ danske marketingdirektør, Marie Dam Feldborg”




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere