Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Sony lancerer 4K Blu-ray-afspiller med Dolby Atmos til overkommelig pris

Sony UBP-X500 sørger for høj lyd- og billedkvalitet til dine favoritfilm.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

UBP-X500 Blu-ray-afspilleren giver dig mulighed for at opleve dine yndlingsfilm i høj opløsning med flot detaljerigdom, farvegengivelse og skarphed.

Stort udvalg af multimedieformater

X500 kan meget mere end blot at afspille 4K Ultra HD Blu-ray-disks. Du kan se og lytte til næsten alt, hvad du ønsker – inklusiv Blu-ray, DVD, SACD samt de flest digitale audio- og videoformater i høj opløsning.

Desuden opskalerer UBP-X500 alt, hvad du ser, til 4K-opløsning, så du kan nyde detaljerede billeder, selvom filformatet ikke understøtter 4K.

Intuitiv betjening

Blu-ray-afspilleren er nem at bruge og har en række bekvemme funktioner, blandt andet hurtig opstart og automatisk standby. Derudover sørger den kompakte fjernbetjening for let navigation i dit indhold.

UBP-X500 bliver tilgængelig i Danmark fra midten af august til en vejledende pris på 1.700 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere