Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Få stadion hjem i stuen med denne prisvenlige 4K-projektor

Vil du opleve VM i storformat og få fuld af udbytte af det knivskarpe 4K-signal, så er BenQ TK800 sagen. Her får du glimrende 4K-projektor til en rigtig god pris, og så har den endda en særlig fodbold-tilstand, der får grønsværen til stå helt sprødt.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Der er efterhånden mere og mere materiale i 4K, og det kan du udnytte til fulde med denne projektor fra BenQ ved navn TK800. Til en flot pris får du 4K-oplevelser i en projektor med HDR 10 samt høj lysstyrke på 3000 ANSI-lumen, så du ikke behøver at mørklægge stuen.

Ved fodbold har BenQ gjort en ekstra indsats for at øge oplevelsen via en Fodbold-tilstand, der får grønsværen til at stå helt sprødt med flydende driblinger. Der er også billedtilstande til film, gaming m.m. Skarpheden på billeder er generelt impone-rende, når du ser 4K-indhold, og er billedkilden også i HDR, er du garanteret forrygende kontrast og farvegengivelse. Der er også et relativt lavt støjniveau samt moderat strømforbrug. Til prisen kommer du ikke i nærheden af en 4K-projektor, der er ligeså god som TK800.

4 stjerner, Anbefaler

Læs testen af BenQ TK800 her.

Se hvem der er ellers får VM Awards her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere