Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu får du Dolby Atmos på Apple TV

I den næste software-opdatering til Apple TV er der understøttelse af Dolby Atmos-lyd, så du får førsteklasses surround-lyd til dine film.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

iTunes har allerede et stort udvalg af 4K-film, der kan lejes til Apple TV. Til efteråret vil tjenesten også blive hjemsted for den største samling af Dolby Atmos-understøttede film. Den forrydende surround-lyd vil kunne nydes på Apple TV 4K, som vil være den eneste streamingafspiller, der både er Dolby Vision- og Dolby Atmos-certificeret. Det giver en biograflignende oplevelse af højeste kvalitet med fantastiske 4K HDR-billeder og en fordybende lyd, der strømmer rundt i et tredimensionelt område.

Nye skærmskånere

Skærmskånere i form af luftfotos er en favorit for Apple Tv-brugere, og de når nye højder med tvOS 12. I samarbejde med Den Internationale Rumstations Nationale Laboratorium og det amerikanske Center for the Advancement of Science in Space afslørede Apple helt nye luftoptagelser fra rummet, taget af NASA-astronauter, så Apple TV-kunder kan få endnu flere fremragende motiver filmet i 4K HDR.

Skærmskånere i form af luftfotos vil også blive mere interaktive, så brugerne kan se positionsoplysninger og swipe mellem en masse smukke luftoptagelser.

Yderligere tvOS 12-funktioner til Apple TV 4K og Apple TV 4. generation:

• Med iOS 12 kan brugere nemt anvende Autoudfyld på adgangskoder fra iPhone og iPad til Apple TV, så det er nemt for dem at logge ind på Apple TV-apps.
• Apple TV Remote vil automatisk blive føjet til Kontrolcenter på iPhone eller iPad for Apple TV-brugere, så brugerne får hurtig adgang til Apple TV-kontrolfunktioner.
• Betjeningssystemer til hjemmet, såsom Control4, Crestron og Savant, kan anvendes til at betjene Apple TV, herunder brug af Siri til stemmesøgning og -styring.

Udviklerversionen af tvOS er tilgængelig for medlemmer af Apple Developer Program på developer.apple.com fra i dag. Det nye tvOS bliver tilgængeligt dette efterår som en gratis softwareopdatering til Apple TV 4K og Apple TV 4. generation. 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere